OVER ONS

ASTRID EN CARLO VELDERS

Het verhaal begint zo’n veertig jaar geleden. Op dat moment leert Carlo de liefde van zijn leven kennen. En na talloze avonturen, drie gezonde kinderen, twee fantastische schoonzoons en vier kleinkinderen wordt het tijd voor iets anders … Astrid gaat haar grote liefde voor het behangen professioneel uitvoeren.

Vele jaren klusten ze al samen voor familie en vrienden. Carlo verdiende zijn brood als stukadoor – bepaald geen licht beroep – inmiddels ook al zo’n 38 jaar. Het werd tijd voor wat anders. Carlo en Astrid meldden zich daarom aan bij een gerenommeerd bedrijf. Daar werden ze door zeer professionele vaklieden omgeschoold tot behanger. En het is waar, 40 jaar getrouwd zijn is iets heel anders dan met elkaar werken.

Carlo en astrid Behang specialisten

Je leert omgaan met kritiek van elkaar en je wordt ook steeds kritischer. Zelfs een onderlinge competitie gingen ze niet uit de weg. Alles om de besten te worden. En inderdaad … dat werd Astrid dan ook.

Na ruim 7 jaar van 50 uur per week samenwerking en vele ervaringen rijker zijn zij uiteindelijk toch die professionals geworden die ze wilden zijn. Ze konden hun stukadoorsbedrijf – dat vanaf 1996 actief was onder de naam Stucstuc – omdopen in hun nieuwe behangbedrijf RESTYL.

En omdat ze jarenlange ervaring hebben met zowel het uitvoeren van de werkzaamheden én daarnaast ook de materiaalkennis hebben, geven ze uiteraard op al het werk een uitstekende garantie.