BEHANGEN

BEHANGEN

RESTYL is gespecialiseerd in het aanbrengen van de betere behangsoorten. We behangen met gerenommeerde merken zoals Moooi, Wallcovering, Eijffinger en Arte. Vaak ook gebruiken wij het behang van Arthouse en Christian Fischbacher.

De architectonische behangsoorten zoals die van Piet Boon zijn voor ons ook niet vreemd. Gaat u liever voor een heel ander effect? Wat denkt u van fotobehang? Met Estahome hebben wij erg goede ervaringen. Maar natuurlijk is de wandbekleding die u bij Hornbach of andere winkels koopt ook geen enkel probleem.

Naast decoratief behang op patroon, 3D en op maat gemaakt fotobehang plakken wij ook renovlies- en glasvliesbehang (vliesbehang). We kunnen het daarna geheel naar uw wens in iedere denkbare kleur sausen.

Niet alleen het sausen van wanden, ook dat van plafonds behoort uiteraard tot onze werkzaamheden.

Ons werkterrein is vrij omvangrijk. Naast onze particuliere klanten rekenen we ook Mandemakers Keukens, Tulp Keukens, talloze andere winkels, kantoren en bedrijfspanden tot onze vaste klanten.

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het uitvoeren van deze werkzaamheden en daarnaast de nodige materiaalkennis hebben, geven wij u op al ons werk een uitstekende garantie.

Leder behang

Ook specialist in Leder behang.

Behangen